Gratinoidut nachot

Gratinoidut nachot

Ainesosa 9

Ainekset

  • 1 pussi Old El Paso™ Nachips™, n. 40 kpl
  • 1 purkki Old El Paso™ Jalapeños
  • 600 g naudan jauhelihaa
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuja
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 1 rkl juustokuminaa
  • 1 dl vettä
  • 2 dl cheddarjuustoraastetta
  • Suolaa ja pippuria

Tee näin

  1. Ruskista jauheliha ja valkosipuli kuumalla pannulla Rypsiöljyä. Lisää vesi, juustokumina ja 3 rkl hienonnettua jalapeñoja.
  2. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat ruoasta tulisempaa, voit lisätä enemmän jalapeñoja.
  3. Levitä seos ja cheddarjuusto maissichipsien päälle ja gratinoi 225 °C uunissa, kunnes chipsit ovat saaneet kullanruskean värin.
  4. Tarjoa kauniilta tarjoiluvadilta guacamolen kanssa.