Ainekset

  • 1 pussi Old El Paso® Nachips™, n. 40 kpl 
  • 1 purkki Old El Paso® Jalapeños 
  • 600 g naudan jauhelihaa 
  • 1 valkosipulinkynsi hienonnettuja 
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 1 rkl juustokuminaa 
  • 1 dl vettä 
  • 2 dl cheddarjuustoraastetta 
  • Suolaa ja pippuria 

Tee näin

  • Ruskista jauheliha ja valkosipuli kuumalla pannulla Rypsiöljyä. Lisää vesi, juustokumina ja 3 rkl hienonnettua jalapeñoja.
  • Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla. Jos haluat ruoasta tulisempaa, voit lisätä enemmän jalapeñoja.
  • Levitä seos ja cheddarjuusto maissichipsien päälle ja gratinoi 225 °C uunissa, kunnes chipsit ovat saaneet kullanruskean värin.
  • Tarjoa kauniilta tarjoiluvadilta guacamolen kanssa.