beef-fajitas

Marinoidut naudanlihafajitakset

Klassikko Old El Paso™ -resepti: marinoidut naudanlihafajitakset ja lime ovat täydellinen yhdistelmä.  
  • Mieto Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

    Marinadi
  • 2 rkl limen mehua
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 2 tl chilijauhetta
  • 2 valkosipulinkynttä hienoksi silputtuna
  • Fajitas
  • 340 g naudan fileeselkää viipaloituna
  • 1/2 rkl kasviöljyä
  • 1 sipuli ohuina viipaleina
  • 1 punainen tai vihreä paprika viipaleina
  • 1 tl maissijauhoa
  • 60 ml kylmää vettä
  • 80 g guacamolea
  • 4 Old El Paso™ Super Soft Flour Tortillas -tortillalevyjä lämmitettynä
  • 80 g Old El Paso™ Thick ‘N’ Chunky Salsaa

Tee näin

  • Sekoita marinadin ainekset yhteen keskikokoisessa kulhossa. Lisää nautasuikaleet ja sekoita. Peitä ja laita puoleksi tunniksi jääkaappiin marinoitumaan.
  • Kuumennä öljyä suuressa pinnoitetussa paistinpannussa keskilämmöllä ja lisää nauta sekä marinadi, anna kypsyä 2 minuuttia. Sekoita mukaan sipuli ja paprikat ja anna kypsyä 3–4 minuuttia, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
  • Sekoita maissijauho ja vesi toisiinsa pienessä kulhossa. Kaada lihaseokseen ja kypsennnä sekoittaen 1–2 minuuttia kunnes seos paksuuntuu.
  • Laita tortillat lautasille ja jaa guacamole tasan niiden kesken. Laita jokaiselle tortillalevylle 1/4 lihaseosta ja salsaa. Kääri kaikki tortillat aloittaen alareunan taitoksesta ja tarjoile.

Sopii hyvin tarjottavaksi ananas- tai mangosalsan kanssa.

Saat vaihtelua käyttämällä täytteenä salaattia, tuoreita tomaatteja ja korianterinlehtiä.