beef-taco-rice-pan

Nauta-riisipannu

Tämä meksikolainen ateria valmistuu yhdessä kattilassa puolessa tunnissa!

  • 30 Minuutit Kokonaisaika
  • Mieto Maustetaso

Ainekset

  • 1 rkl kasviöljyä tai oliiviöljyä
  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 1 pakkaus (25 g) Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
  • 250 g basmatiriisiä
  • 600 ml vettä
  • 1 purkki (226 g) Old El Paso™ Thick ‘n Chunky Salsaa
  • 200 g säilyke- tai pakastemaissia
  • 75 g meksikolaistyyppistä juustoa tai cheddaria raasteena
  • Tarjoiluun
  • 1 pieni sydänsalaatti revittynä
  • 1 keskikokoinen tomaatti pilkottuna
  • Ranskankermaa

Tee näin

  • Kuumenna öljyä syvässä 24-senttisessä paistinpannussa keskilämmöllä. Lisää naudan jauheliha ja anna kypsyä 5–8 minuuttia välillä sekoittaen.
  • Sekoita mukaan tacomausteseos, riisi, vesi, salsa ja maissi. Kiehauta, peitä kannella ja alenna lämpöä hieman. Keitä 12–15 minuuttia ja sekoita kerran tarkistaaksesi, ettei riisi tartu pohjaan. Siirrä pois lämmöltä ja anna vetäytyä 5 minuuttia.
  • Sekoita riisiseos haarukalla ilmavaksi ja ripottele päälle juustoa. Peitä ja anna vetäytyä 1–2 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Tarjoa salaatin, tomaatin ja hapankerman kanssa makusi mukaan.

Muunna burritoksi käärimällä tortillalevyyn salsan ja ranskankerman kanssa!