Ainekset
- 1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
PANKO-FRITEERATTU KALA
- 600g turskafileetä
- 1 tl suolaa
- 2 mm vastarouhittua
- mustapippuria
- 1,5 dl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
- 3 dl panko-korppujauhoa
- 1 litra rapsiöljyä
HOT MAYO
- 2 dl majoneesia
- 4 rkl Srirachakastiketta tai muuta voimakasta chilikastiketta
- Suolaa & Pippuria
MANGOSALSA
- 200 g mangoa, tuoretta tai sulatettua pakastemangoa
- 1 punainen chili
- Puolikkaan limen mehu
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl omenasiiderietikkaa
- Tuoretta korianteria maun mukaan
- Suolaa & Pippuria
Esittelyssä olevat tuotteet
Tee näin
- Leikkaa kala suurehkoiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöritä jauhoissa, upota vatkattuun kanan-munaan ja pyöritä lopuksi panko-korppujauhoissa. Kaada korkeaan kasariin öljyä ja lämmitä se 180-asteiseksi. Friteeraa muutama kalapala kerrallaan, kunnes ne ovat kullanvärisiä, n. 4–5 minuuttia. Anna valua talouspaperin päällä.
HOT MAYO
- Sekoita majoneesi ja voimakas kastike, mausta suolalla ja pippurilla.
MANGOSALSA
- Leikkaa mango pienehköiksi paloiksi. Hakkaa chili hienoksi. Sekoita yhteen limemehun, oliiviöljyn ja omenasiiderietikan kanssa. Lisää korianteria maun mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Koristele annos kookoshiutaleilla ja pursota päälle Hot Mayoa.