Panko-friteeratut kalatacot hot mayon, mangosalsan ja kookoshiutaleiden kera

Veneen muotoinen tortilla täytettynä rapealla panko-friteeratulla turskalla, makeanväkevällä mangosalsalla ja kermaisella Hot Mayolla tarjoaa raikkaan, mausteisen makuelämyksen, joka on saanut inspiraatiota Meksikon länsirannikolta.
  • Kuuma Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

1 paketti Old el Paso™ Stand ‘N’ Stuff Mini™ Tortillas
 
PANKO-FRITEERATTU KALA
600g turskafileetä 
1 tl suolaa 
2 mm vastarouhittua 
mustapippuria 
1,5 dl vehnäjauhoja 
1 kananmuna 
3 dl panko-korppujauhoa 
1 litra rapsiöljyä 
 
HOT MAYO
2 dl majoneesia 
4 rkl Srirachakastiketta tai muuta voimakasta chilikastiketta 
Suolaa & Pippuria
 
MANGOSALSA
200 g mangoa, tuoretta tai sulatettua pakastemangoa
1 punainen chili
Puolikkaan limen mehu
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl omenasiiderietikkaa
Tuoretta korianteria maun mukaan
Suolaa & Pippuria

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

Leikkaa kala suurehkoiksi paloiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Pyöritä jauhoissa, upota vatkattuun kanan-munaan ja pyöritä lopuksi panko-korppujauhoissa. Kaada korkeaan kasariin öljyä ja lämmitä se 180-asteiseksi. Friteeraa muutama kalapala kerrallaan, kunnes ne ovat kullanvärisiä, n. 4–5 minuuttia. Anna valua talouspaperin päällä. 
 
HOT MAYO
Sekoita majoneesi ja voimakas kastike, mausta suolalla ja pippurilla.
 
MANGOSALSA
Leikkaa mango pienehköiksi paloiksi. Hakkaa chili hienoksi. Sekoita yhteen limemehun, oliiviöljyn ja omenasiiderietikan kanssa. Lisää korianteria maun mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla. 
 
Koristele annos kookoshiutaleilla ja pursota päälle Hot Mayoa.