Perinteiset kanafajitat maissi-, avocado- ja korianterisalsan kanssa

Perinteiset kanafajitat maissi-, avocado- ja korianterisalsan kanssa

Gluteenittomien fajitoiden valmistus ei ole koskaan ollut helpompaa kuin Old El Pason perinteisellä reseptillä. Käytä vain Gluten Free Smoky BBQ Fajita Kit -maustetta ja lisää hieman kanaa, rapeaa paprikaa ja maukkaita sipuleita. Lisää ruokiin maukasta maissi-, avocado- ja korianterisalsaa ja saat veden kielelle tuovan gluteenittoman päivällisen koko perheen nautittavaksi.
  • Kokonaisaika 50 Minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 12

Ainekset

  • 1 Old El Paso™ Gluten Free Smoky BBQ Fajita Kit
  • 500 g kanafileitä
  • 1 punainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 1 sipuli
  • 1 purkki maissia
  • 1 avocado
  • 3 kevätsipulia
  • mustia oliiveja
  • 1/2 limetti
  • korianteria
  • vihreää chiliä (valinnaisesti)

Tee näin

  1. Suikaloi kana, sipulit ja paprikat. Kuumenna hieman öljyä paistinpannussa ja paista kana keskikuumalla/kuumalla levyllä, kunnes se on täysin kypsää. Lisää sipuli ja paprika ja paista vielä 5–10 minuuttia. Lisää Gluten Free Seasoning Mix -mauste ja paista, kunnes kana on ruskeaa ja kasvikset rapeita.
  2. Kuori avocado ja leikkaa se kuutioiksi. Laita avocado, maissi ja puolikkaan limetin mehu kulhoon. Hienonna sipulit, korianteri ja chili. Lisää oliivit, kevätsipulit, korianteri ja chili kulhoon. Sekoita ja laita sivuun.
  3. Lämmitä tortillat.
  4. - Mikroaaltouunissa: Tee reikiä pakkaukseen ja aseta se mikroaaltouuniin. Kuumenna 35 sekuntia täydellä teholla (800 W). Avaa pakkaus ja erota tortillat.

    - Pannussa: Kuumenna pannu ja paahda tortilloja 5 sekuntia molemmilta puolilta. Kääri astiapyyhkeeseen höyrystymistä varten.

  5. Aseta kana ja paprikat, tortillat, maissisalsa ja tomaattisalsa pöydälle, jotta jokainen voi yhdistellä mielensä mukaan!

Vinkkejä

Voit lisätä raastettua cheddarjuustoa, mustapapuja, lehtisalaattia tai guacamolea!