Perinteiset naudanlihatortillataskut

Perinteiset naudanliha Tortilla Pockets

Ei käärimistä, ei taittamista. Täytä vain kätevät Tortilla Pockets reunaan asti ja nauti!
  • Kokonaisaika 25 Minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 10

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™ Kit
  • 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 pieni sipuli paloiteltuna
  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 100 g raastettua cheddarjuustoa
  • 1/2 jäävuorisalaatti viipaloituna
  • 2 avokadoa kuorittuna, ilman kiveä ja hedelmäliha paloiteltuna
  • 100g paloiteltuja kirsikkatomaatteja

Tee näin

  • 1. Lämmitä öljy isolla paistinpannulla keskilämmössä. Paista sipulia 3–4 minuuttia, kunnes se on pehmeää. Lisää naudanliha ja paista sekoittaen 5 minuuttia, kunnes se on ruskistunut. Lisää mausteseos ja vettä. Kiehauta ja hauduta ilman kantta 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  • Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  • Tarjoile lämmitetyt taskut sekä naudanlihasekoitus, juusto, salaatti, avokado, tomaatit ja salsa eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.

Vinkkejä

Valmistele etukäteen – paista naudanlihaseos edellisenä päivänä. Anna jäähtyä ja aseta ilmatiivis astia sen jälkeen jääkaappiin. Lämmitä uudelleen isossa paistinpannussa keskilämmössä 8–10 minuuttia, kunnes ne ovat kuumia.

Kokeile possun, karitsan tai kanan jauhelihaa naudanlihan vaihteluna, jos haluat.