Pienet jauhelihalla täytetyt tacot

Pienet jauhelihalla täytetyt tacot

Pidätkö enchiladoista, mutta et rullaamisesta ja täyttämisestä? Tee siitä helppoa tällä reseptillä – kaikki maut pick-up-versiossa!
  • Kokonaisaika 45 Minuutit
  • Maustetaso Keskikokoinen
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 11

Ainekset

  • 20 g voita sulatettuna
  • 1 paketti Old El Paso™ Stand 'N' Stuff Mini Soft Flour -tortilloja
  • 1 ruokalusikallinen kasviöljyä
  • 250 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 sipuli paloiteltuna
  • 1 valkosipulinkynsi hienoksi paloiteltuna
  • 1 purkki (344 g) Old El Paso™ Taco Salsa
  • 2 ruokalusikallista Old El Paso™ Sliced Green Jalapeños valutettuna ja paloiteltuna
  • 60 g raastettua cheddarjuustoa
  • 2 kevätsipulia puhdistettuna ja paloiteltuna

Tee näin

  • Lämmitä uuni 190 °C:seen (kiertoilmauuni 170 °C:seen), kaasu-uuni asteikkoon 5.
  • Sivele sulatettua voita pienten tortillojen päälle ja aseta ne isoon suorakulmaiseen uunivuokaan. Leivo 5–8 minuuttia tai kunnes ne ovat ruskistuneet ja tuntuvat kiinteiltä sormissa. Tortilloista tulee rapeita jäähtyessään.
  • Lämmitä öljy sillä välin isolla tarttumattomalla paistinpannulla keskilämmössä. Lisää sipuli ja paista 5 minuuttia, lisää sen jälkeen valkosipuli ja naudanliha ja paista 5 minuuttia koko ajan sekoittaen, kunnes liha on ruskistunut. Valuta ylimääräinen rasva.
  • Sekoita joukkoon jalapeñot, kastike ja vesi, hauduta 10 minuuttia sakeutumiseen asti välillä sekoittaen.
  • Lusikoi seos tortilloihin ja laita päälle juustoraastetta. Anna olla uunissa 8–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Koristele hienonnetuilla kevätsipuleilla tarjoilua varten.

Vinkkejä

Onko sinulla paljon ruokittavia? Tämän reseptin voi tuplata helposti – käytä vain kaksinkertainen määrä aineksia ja 2 isoa uunivuokaa.

Saat miedomman maun, kun korvaa jalapeñot 1:llä paloitellulla vihreällä paprikalla.