Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä

  • Mieto Maustetaso
  • 4 Annosmäärä

Ainekset

Piirakkapohja 
1 rkl Old El Paso® Taco Spice Mix-mausteseosta
200 g vehnäjauhoja 
125 g voita 
2 rkl vettä 
Täyte 
400 g naudan 
jauhelihaa 
2 rkl ruokaöljyä 
2 valkosipulinkynttä 
1 salottisipuli 
100 g juustoraastetta 
100 g kikherneitä 
100 g maissinjyviä 
2 korianterinoksaa 
1 punasipuli 

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

Sekoita kuutioitu voi ja jauho keskenään. Lisää vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Laita taikina hetkeksi viilenemään ennen kaulitsemista. Esipaista piirakkapohjaa 200 asteessa 10 min.

Hienonna valkosipulit ja salottisipuli. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja tacomausteella.

Sekoita joukkoon maissi, kikherneet, juusto ja hienonnettu korianteri. Levitä seos piirakkavuokaan ja paista 175 asteessa 20 min.