Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä

Tacopiirakka naudanlihasta, maissista ja kikherneistä

  • Kokonaisaika 20 minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 14

Ainekset

  • Piirakkapohja 
  • 1 rkl Old El Paso Taco™ Spice Mix-mausteseosta
  • 200 g vehnäjauhoja 
  • 125 g voita 
  • 2 rkl vettä 
  • Täyte 
  • 400 g naudan 
  • jauhelihaa 
  • 2 rkl ruokaöljyä 
  • 2 valkosipulinkynttä 
  • 1 salottisipuli 
  • 100 g juustoraastetta 
  • 100 g kikherneitä 
  • 100 g maissinjyviä 
  • 2 korianterinoksaa 
  • 1 punasipuli 

Esittelyssä olevat tuotteet

Tee näin

Sekoita kuutioitu voi ja jauho keskenään. Lisää vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Laita taikina hetkeksi viilenemään ennen kaulitsemista. Esipaista piirakkapohjaa 200 asteessa 10 min.

Hienonna valkosipulit ja salottisipuli. Paista jauheliha ja sipuli öljyssä. Mausta suolalla, pippurilla ja tacomausteella.

Sekoita joukkoon maissi, kikherneet, juusto ja hienonnettu korianteri. Levitä seos piirakkavuokaan ja paista 175 asteessa 20 min.