Vegaanit rapeat papu-paprikataskut

Vegaanit rapeat papu-paprikataskut

Nämä nopeasti ja helposti täytettävät taskut menevät alas kaikilla, jotka kokeilevat niitä.
  • Kokonaisaika 20 minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4
  • Ainesosa 9

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Tortilla Pockets™
  • 4 ruokalusikallista Old El Paso™ Thick 'N Chunky Salsaa
  • 1 pussi Old El Paso™ Taco mausteseosta
  • 1 x 425 g purkki Black Beans (230 g valutettuna) valutettuna ja huuhdeltuna
  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 1 sipuli paloiteltuna
  • 2 punaista paprikaa ilman siemeniä ja viipaloituina
  • 1 punainen paprika ilman siemeniä ja viipaloituna
  • 200 g keräkaalia ohueksi suikaloituna

Tee näin

  • Kuumenna öljy isossa paistinpannussa keskilämmössä ja paista sipulia ja paprikaa 5 minuuttia usein sekoittaen. Lisää mustapavut, mausteseos ja 2 ruokalusikallista vettä ja paista sekoittaen vielä minuutti.
  • Lämmitä taskut pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.
  • Tarjoile lämmitetyt taskut sekä paprika-papusekoitus, keräkaali ja salsa eri astioissa ja anna jokaisen täyttää omat taskunsa omaan tyyliin.

Vinkkejä

Vaihda mustapavut joihinkin muihin kaapistasi löytyviin palkokasveihin, kuten kidneypapuihin tai cannellinipapuihin.

Paprikat voidaan vaihtaa johonkin muihin nopeasti kypsyviin vihanneksiin, kuten viipaloituihin sieniin tai kesäkurpitsaan.

Oletko vegaani? Lue aina etiketit ja varmista, että reseptin ainekset ovat vegaaneja. Tuotteiden ja ainesosien lähteet voivat muuttua.