avocado

Gluteenittomat vegetaariset kukkakaalifajitas avokaado-ja korianterisalsan kera

Nauti vegetaarisesta ja gluteenittomasta meksikolaisesta ateriasta perheen ja ystävien kanssa!
  • Kokonaisaika 15 Minuutit
  • Maustetaso Mieto
  • Annosmäärä 4

Ainekset

  • 1 paketti Old El Paso™ Gluteenittomia tortilloja
  • 1 teelusikallinen korianterina (jauhettuna)
  • 1 teelusikallinen pippuria
  • 1/2 teelusikallista kuminaa
  • 2 ruokalusikallista oliiviöljyä
  • 1 kukkakaali
  • 2 avokaadoa
  • 1 lime
  • 1 pieni vihreä paprika (jos haluat)
  • 1 punainen sipuli, viipaloitu
  • 1/2 nippu pilkottua korianteria
  • suolaa
  • pippuria

Jogurttikastikkeeseen:

  • 1 purkki kreikkalaista jogurttia
  • 1 teelusikallinen vahvaa sinappia
  • suolaa
  • pippuria

Tee näin

  1. Esilämmitä uuni 190 asteeseen. Leikkaa kukkakaali nipuiksi, laita uuninkestävään astiaan ja ripottele päälle oliiviöljyä, jauhettua kortianteria, paprikaa, kuminaa, suolaa ja pippuria. Paista uunissa 20-25 minuttia, ja liikuttele puolivälissä.
  2. Kuori avokaadot ja viipaloi, kostuta avokaado limemehulla.
  3. Sekoita kaikki ainekset jogurttikastikkeeseen ja laita viileään.
  4. Poista Old El Paso™ Gluteenittomat tortillat pakkauksesta, niin, että tortillat laitetaan yksitellen päällekkäin ja laitetaan alumiinifolioon. Laita uuniin 10 minuutiksi.
  5. Laita jokaisen tortillan päälle kukkakaalinippuja, muutamia avokaadon viipaleita, pilkottua vihreää paprikaa (jos haluat) ja muutama pala punasipulia. Laita päälle jogurttikastiketta ja ripottele vielä päällä tuoretta korianteria.

Jos haluat lihaisan aterian, lisää burritoihin kypsennettyä lihaa viipaleina.