slow-cooker-turkey-bacon-avocado-wraps

Wrapit, joissa haudutuspadassa kypsennettyä kalkkunaa, pekonia ja avokadoa

Anna perinteiselle nyhtöpossulle meksikolaista potkua salsalla, chilijauheella ja juustokuminalla.

  • Mieto Maustetaso
  • 8 Ainesosa

Ainekset

  • 4 siivua pekonia 1–2 cm paloina
  • 1 kg kalkkunan rintafileitä paksuina viipaleina
  • 175 g barbecue-kastiketta
  • 2 rkl Old El Paso™ Taco Spice Mix -mausteseosta
  • 1 keskikokoinen kypsä avokado ilman kiveä, kuorittuna ja soseutettuna
  • 2 sydänsalaattia viipaloituna
  • 125 g paahdettua punaista tai keltaista paprikaa pilkottuna
  • 8 Old El Paso™ Super Soft Medium Flour Tortilla -tortillalevyä lämmitettynä

Tee näin

  • Kypsennä pekonia suurella pinnoitetulla paistinpannulla keskilämmöllä 5 minuuttia välillä sekoittaen kunnes se on melkein rapeaa. Lisää kalkkuna ja kypsennä vielä 5 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes kalkkuna on ruskeaa kaikilta puolilta.
  • Suihkuta haudutuspataan paistoöljyä ja lisää kalkkunaseos sinne. Lisää barbecue-kastike ja taco-mausteseos ja sekoita. Peitä kannella ja kypsennä alhaisella lämmöllä 5–6 tuntia.
  • Ota kalkkuna padasta ja laita leikkuualustalle. Nyhdä kalkkuna kahdella haarukalla osiin ja laita se takaisin pataan, sekoita yhteen pekonin ja kastikkeen kanssa.
  • Lusikoi avokado, salaatti, kalkkunaseos ja paprikat tortillojen päälle ja kääri ne rullalle.

Ohje: Lämmitä tortillat käärimällä ne folioon ja lämmitä uunissa 170 asteessa tai 150 asteessa kiertoilmalla (kaasulämmöllä 3) 7 minuuttia. Voit myös kääriä ne leivinpaperiin ja lämmittää niitä mikrossa täydellä teholla 45–60 sekuntia.