Enchilada Kit

Enchilada Dinner Kit

Setti koostuu 8:sta maissitortillasta, Enchilada mausteseoksesta ja tomaattikastikkeesta. Enchiladat ovat maissitortilloja jotka täytetään kanalla tai jauhelihalla ja kuorrutetaan maukkaalla tomaattikastikkeella ja raastetulla juustolla. Ne gratinoidaan uunissa ja niistä tulee meksikolainen ”lasagne”.

Ainekset

Pehmeää maissi ja vehnä tortillas (51 %): Maissijauho (36 %), vehnäjauho (29 %), vesi, stabilointiaine (glyseroli), vehnägluteeni, kasviöljy (auringonkukka), rypälesokeri, nostatusaineet (difosfaatit, natriumvetykarbonaatti), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), suola, happamuudensäätöaine (sitruunahappo). 
 
Tomaattinen ateriakastike (46 %): Vesi, tomaattisose (49 %), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Mausteseos (3 %): Korppujauho (vehnäjauho, vesi, hiiva), mausteet (chilipippuri, paprika, cayennepippuri, juustokumina, mustapippuri) (25 %), suola, vehnäjauho, kuivatut vihannekset (sipuli, valkosipuli), rypälesokeri, ruokosokeri, mausteuute (paprika), yrtti (oregano).
tortillas: Pakattu suojakaasuun.

Kaikkia Old El Paso™ -tuotteita voidaan muokata milloin tahansa. Siksi suosittelemme, että tarkistat aina tuotepakkausten ainesosaluettelon ennen ostamista tuotteen sisällön määrittämiseksi.