Halloweenin vietto kotona

halloween at home
Kuka sanoo, että halloween 2020 on peruttu? Vaikka elämä onkin erilaista tänä vuonna, voit silti viettää kummitusjuhlaa mukavasti kotona meidän helppojen halloween-ideoittemme kanssa! Täältä löydät niin juhlaruokia ja -juomia kuin lapsille halloween-tekemistä, joilla kotona vietetystä halloweenista saadaan ikimuistoinen koko perheelle.

HALLOWEEN-RUOKAIDEAT

Pienet toffeeomena-tacot

Erilaiset toffeeomenat

Unohda omenaleikit ja siirry suoraan makuelämyksiin! Perinteinen toffeeomenan maku meksikolaisessa ateriassa tekee näistä pienistä toffeeomena-tacoista täydellisen nautittavan toisten seurassa. Makea halloween-jälkiruoka valmistuu käden käänteessä yhdessä Mini Stand ’N’ Stuff -tortillojen kanssa – yritä olla syömättä niitä kaikkia ennen lapsia!
Pienet jauhelihalla täytetyt tacot

Suuhun sopivat naudanlihalla täytetyt tacoveneet

Upota hampaasi näihin suuhun sopiviin jauhelihalla täytettyihin pieniin enchilada-tacoihin! Nämä kooltaan juhliin sopivat veneet ovat perheen suosikki, ja niihin voidaan lisätä kaikki meksikolaiset maut käden käänteessä. Täydellinen ateria halloweenin leffailtaan. Laita täyte Mini Stand ’N’ Stuff -tortilloihin ja päälle raastettua juustoa, ja perheateria on valmis.

KURPITSAN KAIVERRUS


Kurpitsoja kaiverretaan perinteisesti halloweenina, ja se on mainio tapa juhlia ja päästää luovuus valloilleen. Seuraavilla helpoilla ohjeilla opit kaivertamaan kurpitsan. Voit kokeilla perinteistä kurpitsalyhtyä tai omaa ainutlaatuista mallia.

1. SUUNNITTELE ENNEN KUIN OSTAT

Mieti, mitä haluat kaivertaa, ja valitse sopiva kurpitsa. Pienet kurpitsat sopivat erinomaisesti yksinkertaisiin lyhtyihin, mutta valitse iso kurpitsa monimutkaisille malleille tai kirjaimille.

2. VALMISTELU ENNEN KAIKKEA

Vaikka voikin olla houkuttelevaa päästää lapset heti kurpitsojen kimppuun, on kuitenkin hauskempaa, jos aikuinen valmistelee ne ennalta.


  • Leikkaa kurpitsojen yläosa isolla veitsellä, jätä lovi ympyrän yhdelle sivulle, jotta se menee helposti takaisin päälle.
  • Kauho kurpitsan sisällä olevat siemenet ja nauhamainen hedelmäliha ulos isolla lusikalla. Hävitä tai säilytä herkullisten Pumpkin Spice Creamereiden tekemistä varten!
  • Taputtele kurpitsan sisäpuoli kuivaksi, valmiiksi kaiverrusta varten.

3. PIIRRÄ MALLISI

Ennen kuin ryhdyt hommiin, päätä, mitä haluat kaivertaa ja piirrä se ensin, joko suoraan kurpitsaan tai paperille, jonka voit teipata kurpitsaan ohjeeksi.

4. HAUSKUUS ALKAKOON

Nyt on aika aloittaa kaiverrus! Varmista, että lapsia valvotaan koko kaivertamisen ajan, äläkä panikoi, jos he tekevät virheen. Kiinnitä turhaan irronneet kappaleet takaisin hammastikulla!

HALLOWEEN-JUOMAIDEAT

Mexican Screwdriver

Mexican Screwdriver

Lisää hieman säväystä pelottavaan iltaan Mexican Screwdriver -reseptillämme. Täydellinen kurpitsan väri juhlaan. Nauti perinteisestä sitrusjuomasta, jonka keskiössä on meksikolainen klassikko. Kokeile sitä jäiden kanssa ja koristele se reunalta makealla kanelilla ja purista joukkoon limettiä – todellinen halloween-coctail.
Pumpkin Spice Creamer

Pumpkin Spice Creamer

Jotkut asiat kertovat, että syksy muistuttaa kurpitsamausteen makeutta viileänä päivänä. Nauti kotona kaikista lempilattesi lämmittävistä aromeista Pumpkin Spice Creamerillä, täydellinen niin lapsille kuin aikuisillekin. Valitse perheystävällinen klassikkomme tai viskipohjainen vaihtoehtomme, jos haluat enemmän säväystä.