Chips & Dips

Sipsimme ja dippimme ovat täydellisiä seuralaisia päivällispöytään tai meksikolaisen lempiateriasi alkupaloiksi.

Miksi Old El Pason tortillasipsit ovat niin suosittuja? Sipsimme on valmistettu 100 % maissinjyvistä jauhojen sijaan, eivätkä ne sisällä säilöntäaneita. rouskis Ne on valmistettu kaikille, sillä varmistamme, että ne ovat gluteenittomia mausta tinkimättä. naminami
Katso herkullisten meksikolaisten tortillasipsien valikoimamme, joka käsittää erilaisia makuja ja muotoja. Tortillasipsit ovat hienoa naposteltavaa erilaisten dippien, kuten guacamolen ja salsan kanssa, tai niistä voi tehdä ison kasan nachoja!


Tutustu myös ainutlaatuisesti muotoiltuihin tortillakuppeihin. Miksi dipata, kun voit kauhoa? Tämä uusi muoto sopii erinomaisesti dippaukseen, mutta myös valmiiksi täytettynä alkupalaksi. Kokeile tänään, pystytkö vastustamaan vastustamatonta rapeutta!

Tortilla Bowls - dippaa tai tarjoile alkupaloina!


Tortilla Bowlsin ainutlaatuinen muoto mullistaa tavan, jolla syöt nachoja! Voit kauhoa lempitäytteitäsi olivat ne sitten juoksevia, paksuja tai tahmeita. Entä jos tarjoilisit ne alkupaloina? Ainutlaatuisen muodon ansiosta voit täyttää vaikka raikkailla kasviksilla ja laittaa tarjottimelle. Nämä nachot ovat täydellisiä jaettavaksi ystävien ja perheen kanssa oli tilaisuus mikä tahansa!

Chips & Dips

Tortilla Bowls rapean rouskuvat avokaado & kirsikkatomaatti-alkupalat


Kokeile alkupaloina! Tortilla Bowls rapean rouskuvat avokaado & kirsikkatomaatti-alkupalat.