Halloweenin vietto kotona

Halloweenin vietto kotona Banner

 

Kuka sanoo, että halloween 2020 on peruttu? Vaikka elämä onkin erilaista tänä vuonna, voit silti viettää kummitusjuhlaa mukavasti kotona meidän helppojen halloween-ideoittemme kanssa! Täältä löydät niin juhlaruokia ja -juomia kuin lapsille halloween-tekemistä, joilla kotona vietetystä halloweenista saadaan ikimuistoinen koko perheelle.

 

HALLOWEEN-RUOKAIDEAT

KURPITSAN KAIVERRUS

Kurpitsoja kaiverretaan perinteisesti halloweenina, ja se on mainio tapa juhlia ja päästää luovuus valloilleen. Seuraavilla helpoilla ohjeilla opit kaivertamaan kurpitsan. Voit kokeilla perinteistä kurpitsalyhtyä tai omaa ainutlaatuista mallia.

1. SUUNNITTELE ENNEN KUIN OSTAT

KURPITSAN KAIVERRUS
Mieti, mitä haluat kaivertaa, ja valitse sopiva kurpitsa. Pienet kurpitsat sopivat erinomaisesti yksinkertaisiin lyhtyihin, mutta valitse iso kurpitsa monimutkaisille malleille tai kirjaimille.

2. VALMISTELU ENNEN KAIKKEA

KURPITSAN KAIVERRUS
Vaikka voikin olla houkuttelevaa päästää lapset heti kurpitsojen kimppuun, on kuitenkin hauskempaa, jos aikuinen valmistelee ne ennalta.

  • Leikkaa kurpitsojen yläosa isolla veitsellä, jätä lovi ympyrän yhdelle sivulle, jotta se menee helposti takaisin päälle.
  • Kauho kurpitsan sisällä olevat siemenet ja nauhamainen hedelmäliha ulos isolla lusikalla. Hävitä tai säilytä herkullisten Pumpkin Spice Creamereiden tekemistä varten!
  • Taputtele kurpitsan sisäpuoli kuivaksi, valmiiksi kaiverrusta varten.

3. PIIRRÄ MALLISI

KURPITSAN KAIVERRUS
Ennen kuin ryhdyt hommiin, päätä, mitä haluat kaivertaa ja piirrä se ensin, joko suoraan kurpitsaan tai paperille, jonka voit teipata kurpitsaan ohjeeksi.

4. HAUSKUUS ALKAKOON

KURPITSAN KAIVERRUS
Nyt on aika aloittaa kaiverrus! Varmista, että lapsia valvotaan koko kaivertamisen ajan, äläkä panikoi, jos he tekevät virheen. Kiinnitä turhaan irronneet kappaleet takaisin hammastikulla!


HALLOWEEN-JUOMAIDEAT