Lounasideoita Tortilla Pockets kanssa

Lounasideoita tortillataskuissa

Heitä hyvästit voileiville ja toivota tervetulleeksi hauskasti pakatut lounasideat, joista koko perhe voi nauttia. Halusitpa makeaa tai suolaista, kuumaa tai kylmää, herkulliset lounasreseptimme ovat helppoja valmistaa. Sotkemattomat Tortilla Pockets sopivat mainiosti lounasrasiaan, joten kokeile nopeasti valmistettavia lounasideoitamme!


Kinkku-juustotaskut

Suolainen resepti: kinkku-juusto Tortilla Pockets

Maukkaat kinkku-juustotaskumme ovat vaivattomia. Täydennä ne vain rapealla salaatilla ja mehukkailla tomaateilla. Tämä resepti on mainio idea lounastauolle. Sen voi valmistaa edellisenä iltana, laittaa jääkaappiin ja pakata mukaan seuraavana päivänä. Kokeile erilaisia juustoja ja tarjoile alkuperäisten Nachips™-tortillojemme kanssa!
Kanafajita-tortillataskut

Meksikolainen resepti: kanafajita-Tortilla Pockets

Perinteinen meksikolainen ateria. Anna säväystä lounaaseen kanafajita-Tortilla Pockets. Täydellinen lounas kotitoimistoon. Lisää vain rapeita vihanneksia, pehmeää juustoa ja mehukasta kanaa, niin saat upean välipalan. Tortilla Pockets fajitojen nauttiminen on helppoa – laita niihin vain täytettä ja nauti!
Välimerelliset tortillataskut

Raikas resepti: välimerelliset Tortilla Pockets

Välimerelliset Tortilla Pockets ovat täpötäynnä rapeita vihanneksia, pehmeää hummusta ja mureaa juustoa ja sopivat mainiosti iltapäivän välipalaksi. Helppo vegetaarinen lounas. Tee siihen oma vihannessekoitus ja lisää fetajuustoa antamaan välimerellistä makua. Laita ne lounasrasiaasi tai nauti niistä yhdessä perheen kanssa, kun olette liikkeellä.

MITÄ TORTILLA POCKETS OVAT?


Tortilla Pockets tarkoituksena on tehdä sotkuisista aterioista historiaa! Ne ovat samoja Old El Paso -tortilloja, jotka tunnet ja joista pidät, mutta niissä on vuotamista ja tippumista estävä pohja. Lapset voivat koota oman ateriansa täyttämällä ainekset taskuun ylhäältä ja näin luoda sotkemattoman mestariteoksen! Helpot reseptimme maistuvat lämpimänä ja kylminä. Kokeile niitä ja ota tortillataskut mukaasi lounasrasiassa.

Vegetaariset bataatti-juustotaskut

Kasvisresepti: bataatti-juusto Tortilla Pockets

Etsitkö helppoa vegetaarista lounasideaa? Kokeile bataatti-juustoTortilla Pockets reseptiämme ja saat maukkaan aterian, jonka voit nauttia lämpimänä tai kylmänä. Sekoita ainekset juuston, vaikka perinteisen cheddarin tai mozzarellan kanssa, tai kokeile myskikurpitsaa bataatin sijaan!
Maapähkinävoi-banaanitortillataskut

Makea resepti: maapähkinävoi-banaani Tortilla Pockets

Tyydytä makeanhimosi vastustamattomilla maapähkinä-banaanitaskuillamme! Upea välipalaidea lapsille, tarvitset vain maapähkinävoita, kypsiä banaaneja ja makeaa hunajaa päälle ripoteltavaksi. Eikö kaapissa ole maapähkinävoita? Mantelivoi on herkullinen korvike tähän reseptiin.
Vegaanit rapeat papu-paprikataskut

Vegaani resepti: rapeat papu-paprika Tortilla Pockets

Rapeat papu-paprikataskumme ovat nopea lounasidea, jonka voit valmistaa vain muutamalla ainesosalla. Tämä vegaani ateria on täytetty värikkäällä paprikalla ja maukkailla pavuilla. Ota mukaan lounaaksi! Eikö sinulla ole paprikoita tai mustapapuja? Vaihda pavut johonkin kaapista löytyvään palkokasviin ja paista joitakin sieniä tai kesäkurpitsoja.

LOUNASVINKKEJÄ TORTILLA POCKETS KANSSA


  • Tortilla Pockets on pakattu kahteen 4 tortillan settiin, joten voit valmistaa ne kahdessa erässä ja säilyttää jääkaapissa – täydellistä eri lounasreseptien kokeiluun!
  • Tarvitsetko molempia käsiäsi tortilla taskujen täyttöön? Laita tortilla kuppiin ja lisää täyte molemmin käsin.
  • Työnnä ainekset pienellä lastalla taskuihin ja varmista, että laitat ne täyteen!
  • Haluatko suunnitella etukäteen? Valmista taskut jo edellisenä iltana, kääri ympärille elintarvikemuovia tai uudelleen suljettava pussi ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään.
  • Oletko vegaani tai kasvissyöjä? Lue etiketti aina ja varmista, että kaikki ainesosat sopivat ruokavalioosi. Tuotteiden ja ainesosien lähteet voivat muuttua.