Lounasideoita Tortilla Pockets kanssa 

packed lunch ideas

 

Heitä hyvästit voileiville ja toivota tervetulleeksi hauskasti pakatut lounasideat, joista koko perhe voi nauttia. Halusitpa makeaa tai suolaista, kuumaa tai kylmää, herkulliset lounasreseptimme ovat helppoja valmistaa. Sotkemattomat Tortilla Pockets sopivat mainiosti lounasrasiaan, joten kokeile nopeasti valmistettavia lounasideoitamme!

MITÄ Tortilla Pockets OVAT?

Tortilla Pockets tarkoituksena on tehdä sotkuisista aterioista historiaa! Ne ovat samoja Old El Paso -tortilloja, jotka tunnet ja joista pidät, mutta niissä on vuotamista ja tippumista estävä pohja. Lapset voivat koota oman ateriansa täyttämällä ainekset taskuun ylhäältä ja näin luoda sotkemattoman mestariteoksen! Helpot reseptimme maistuvat lämpimänä ja kylminä. Kokeile niitä ja ota tortillataskut mukaasi lounasrasiassa.

LOUNASVINKKEJÄ Tortilla Pockets KANSSA

Tortilla Pockets on pakattu kahteen 4 tortillan settiin, joten voit valmistaa ne kahdessa erässä ja säilyttää jääkaapissa – täydellistä eri lounasreseptien kokeiluun!

● Tarvitsetko molempia käsiäsi tortilla taskujen täyttöön? Laita tortilla kuppiin ja lisää täyte molemmin käsin.

● Työnnä ainekset pienellä lastalla taskuihin ja varmista, että laitat ne täyteen!

● Haluatko suunnitella etukäteen? Valmista taskut jo edellisenä iltana, kääri ympärille elintarvikemuovia tai uudelleen suljettava pussi ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään.

● Oletko vegaani tai kasvissyöjä? Lue etiketti aina ja varmista, että kaikki ainesosat sopivat ruokavalioosi. Tuotteiden ja ainesosien lähteet voivat muuttua.